empty

 

Motor 23 Motorcycles Concessionari Oficial Yamaha a Tarragona

Descobreix tota la gamma de Motocicletes, Scooters i e-Bikes de Yamaha.

empty

Benvingut a Motor23 Motorcycles, el concessionari oficial Yamaha a la província de Tarragona! Estem aquí per ajudar-te a trobar tot el relacionat amb Yamaha a Tarragona. A les nostres instal·lacions, trobaràs un nou concepte de botiga que ofereix les últimes novetats i les millors ofertes del mercat de motocicletes i bicicletes.

En el nostre concessionari, disposem d’una àmplia exposició de motos noves i d’ocasió, on podràs trobar el model perfecte per a tu. A més, tenim una botiga amb tot l’equipament, accessoris i complements necessaris per gaudir al màxim de la teva moto.

També comptem amb un magatzem de recanvis originals Yamaha, perquè puguis mantenir la teva moto en perfecte estat. El nostre servei postvenda oficial et garanteix la qualitat i el cuidat que la teva Yamaha necessita.

No oblidis que som un taller de servei tècnic oficial Yamaha, i els nostres mecànics són especialistes en el cuidat, manteniment i reparació de les motos Yamaha. Si necessites qualsevol tipus d’assistència, vine a veure’ns!

Promocions

Últimes notícies